Thursday, November 29, 2012

Little girl, Big mouth :O

 

                  Assalamualaikum haiiiiiiiiiiiiiiiiiii ^^. hai tuan hai. I know you reading this. Only you. I know. So, ah kau sehat ke tuan? Rindu aku tak? *kening2. ehehh k ekceli gambar kat atas tu saje jeeee letak. Penyeri kehidupan. Cehhh haha. Takde lah saje je act letak gambar tu untuk menenangkan hatiku yang gusar ini hm hmmmmm.

                 Tuan, zira cakap dengan aku kau balik lambat lagi sebab loan nak beli kereta baru tak pass lagi, seriously? hmmmmm rindunyaaa. rindu sangat nak jumpa kau nak peluk kau nak mengadu face-to-face hm hmmm. Tuan, aku tahu kau mesti happy kan dengan orang baharu kau tuuu. elehelehhh haha. Ye aku doakan kau selaaaaaaaaaaaaaalu happy sentiasa. You know what, budak2 ni sekarang semuaaaanya happy2 belaka. Kemain dorang kan memasing. Eh, kau pun termasuk dalam list dorang k! 

                 Firstly aku nak cita pasal zira. Wah dia sekarang kemain bahagia dengan amad. Aku pun tumpang happy dengan dia, yelah dia pun dah lama single kan. Now it is her turn pulak untuk rasa happy. Aku suka sangat dia dah happy skrg ni. Tak mcm dulu lagi dah. Tapi tu la kan, dorang belum declare lagi. We'll just wait and see je lah kan. Pastinya suatu hari nanti. Ecehh! haha. Khai and apiz pulak, hmm semestinya lah happy kan. Kau tengok aje lah facebook si khai tu. Penuh gambar apiz. Walaupun selalu gaduh, ah biasa lah tu gaduhgaduh manja. Aku selalu ikot dorang dating so aku tahu la. Muak tengok dorang tu hahahahaha k jahat jeh mulut.

                 Then pasal tini dengan apiz pulak, ah budak berdua tu, benci tahu tak. Sweet kemain. Benci sangat sangat k. Sampai nak bunuh je merpati dua sejoli tu. Dah lah hubungan direstui keluarga. Apiz sekarang kerja dekat klcc. Restoran makcik dia kat situ. Pastu tini cakap apiz kerja nak kumpul duit untuk tunang. Fish the what? O___O choiiii betul budak berdua tu kan. Yelah untunglah pergilah sana tunang sana. Benci. Epah and afiq pulak, alhamdulillah pejam celik pejam celik dah empat bulan lebih dah dorang couple. Tak sangka bukan? Lama bukan? First time epah setia ahahhhhh k jahak gilo mulut ni. Mu jangan bagitahu epah pulakkk. Tapi aku memang tumpang happy lah kan untuk dorang. Dorang sweet sangat. Dah lah kat sekolah tu berkepittttt je. Dah cuti pun kerja jumpa je. Rumah dekat lah katakan. Benci. Takpe takpe.

                 Okay untuk dira and fahmi pulak, aku rasa dorang okay je kot. Dira tu luaran dia happy aje aku tengok. Aku taktahu lah pulak kalau dalaman dia tak happy. Since aku pun tak kenal fahmi kan so aku, doakan aje lah dorang stay lastly. Dorang punya relay pun dah masuk setahun dah. 26 november haritu anniversary setahun dorang. Si dira tu pun untung jugak tu. Hubungan direstui keluarga. Ah senang cita budak2 ni semua direstui keluarga lah. Berbahagai lah korang yeeee. Okay pasal qila and abg ezam pulak, hm. hm hm hmm. Aku pun tak tahu lah. Haritu qila ada mengadu kat aku pasal problem dia dgn abg ezam. Dia ckp dia taktahu nak luah kat siapa so dia luah lah dekat aku. Aku takboleh nak cita kat sini lah kan sebab panjang cerita si qila tu. I just hope mereka berdua tu stay lastly and live happily ever after. 

                 Jeng jeng jengggg. Tiba lah masa untuk bercerita tentang aku dan fatinnnn >< both of us were so awesome. Kami single, Kami takkan bercouple. ops ops opssssss! aku? single? oh aku lupa wei aku ada boyfrenggg hahahahahahaha kelakar kan. Ah tuan. Aku ni ada boyfren dengan takde sama aje. Jadi kau tak usah lah mempertikaikannya. He don't even bother to care about me. So, anggap aje lah yang aku ni single k. Even aku sendiri dah tanam dalam kepala aku yang aku ni dah takde boyfren. Broh, bagi aku sekarang ni, aku nak fokus kepada kerjaya aku. JURUTERBANG WANITA. ohsem bukan? I knowwwwww kikiki. Me gonna be a pilot and aten gonna be a doctor. Kami Awesome bukan? ahahhh yeaaa please don't be jelly k. 

okay nnt nak melancong dekat situuu. yeahhh&#160;! doakan tautauu. ckp amin~ 

                  Tuan, nampak gambar dekat atas  ni? Jangan cakap kau tak nampak sudah. Punyalah bapak besauuuu aku letak kat atas ni. Lepas aku dah berjaya jadi pilot nanti, aku nak melancong pergi tempat-tempat tu seorang diri. Ohsem bukan? Manalah tahu dapat suami mat salleh ke nanti ehehhh tinggi gila angan2. K excuse me tak salah berangan k. Bukan kena bayar pun. Yang penting, aku nak sangat jadi pilot. Tolong doakan aku k tuan? *kening2. Ah one more thing tuan, please. Kalau kau anggap kau kawan aku, jangan bagitahu sesiapa pun pasal problem aku tau. Especially yang aku tulis kat atas tu. Yang aku cakap aku single tu. Single olok olok aje ehehhh. Eh tapi serious k. Kau please jangan bgthu sesiapa. Pleaseeeeeeeeeee *buat muka comel a.k.a mata shinning*

                 Okaylah, sampai disini sahaja syarahan saya pada harini. Di harap tuan nur akmaliah gembira membacanyanyanyaaaa. Aku doakan kau bahagia sangat sangat k. Apa2 problem kau boleh je share dengan aku. I love you Tuan Nur Akmaliah :'* solat jangan lupa okay. Aku stabil hadap problem aku ni sebab aku selalu mengadu dengan Allah. Jadi aku rasa sangat kuat untuk menghadapi masalah ni. Kau pun tau. Jangan lupa doa! ingat tu! Assalamulaikum bye adiosss! 

 
Much love from me ♥ Anis Farhah yang sangat comel atoto haha 

No comments:

Post a Comment